S-Market stöder Hammarlands IK

S-market Varuboden på Åland har inlett samarbete med Hammarlands IK. Genom samarbetet kan föreningen aktivt fortsätta utveckla sin verksamhet och dra fördelar av den breda utbud av varor och tjänster som S-market tillhandahåller. 

Passa på att bli ägare i andelslaget Varuboden på Åland och stöd Hammarlands IK du också! Du behöver bara ta med dig kupongen (som du får av HIK) samt ett ID-bevis och gå till närmaste S-market (Jomala eller Godby). Du betalar en andelsinsats om minst 20 - max 100 euro* och du får direkt ett tillfälligt förmånskort och du kan börja handla bonus. 

Du samlar bonus på dina månadsinköp i butiken (oberoende om du vill handla nån gång nu och då eller regelbundet). Du samlar även bonus då du tankar på ABC-bensin stationer och då du äter lunch på vissa restauranger i Mariehamn. Bonusen betalas automatiskt till ditt S-konto.

S-market Varubodens butiker fungerar även som en bank - du kan ta ut kontanter i alla Varubodens kassor med ditt S-kort.

Att ansluta sig som ägarkund i Varuboden betyder inte att du måste bli kund för evigt. Du väljer när du vill handla och du väljer när du vill avsluta ditt ägarskap. Det finns inget som säger att du inte kan handla i andra butiker. Att vara ägarkund betyder bara att du äger en liten del av butiken Varuboden och att du får förmåner som andra, icke-ägarkunder, inte får.

* En ägarkund börjar samla bonus åt sig själv då insatsen om 100 euro är betald. Man kan välja att betala från 20 euro vilket innebär att bonusen den första tiden går åt att betala resterande del av andelsinsatsen.

Klicka här för att beställa kupongen som du behöver ha med dig när du ansluter dig som andelsägare till Varuboden.

Läs mera om att bli Ägarkund genom att klicka här.